Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: We Norwegians’ nyeste prosjekt: Park City, Utah

We Norwegians’ nyeste prosjekt: Park City, Utah

We Norwegians’ nyeste prosjekt: Park City, Utah

Snart åpner vi dørene til vår første flaggskipbutikk i USA! Vår nyeste lokasjon befinner seg på Main Street i den historiske gamlebyen i Park City, Utah. Butikken skal, i tillegg til vår egen We Norwegians kolleksjon, tilby varer fra utvalgte skandinaviske merker som vi kan identifisere oss med ut fra design, kvalitet, håndverk og filosofi.

 

Vakre Park City ble først etablert som følge av gruveindustrien, men er nå hjem til et av de største skianleggene i USA – for ikke å glemme den verdensberømte Sundance Film Festival, den største festivalen for uavhengige filmer i USA. Den lille byen utenfor Salt Lake City, Utah, er omkranset av vakre fjell, kløfter og natur. For oss var Park City et selvsagt valg når vi skulle etablere butikk USA. 

Alexis Rice er daglig leder i den amerikanske butikken. Hun har vært en del av We Norwegians US Team i over tre år, og har spilt en essensiell rolle i oppbyggingen av merket fra sin base i Salt Lake City. Hennes erfaring, kompetanse og drivkraft til å ta WN med til neste nivå har vært en nøkkelfaktor i dette prosjektet. Vi er utrolig glade for å ha Alexis i førersetet! Et av de nyere medlemmene i We Norwegians US Team er Ailin Harklau, som forlot solfylte Californa til fordel for fjellene der hun hører hjemme. Hun vil spille en viktig rolle i vårt nye butikkprosjekt, samtidig som hun har fokus på å bygge opp basen for engrossalg og e-handel i statene.

Lokalsamfunnet i Park City har gitt oss en varm velkomst i den flere måneder lange utviklingsprosessen, og vi gleder oss til å bli en del av en fantastisk samling unike butikker og restauranter i gamlebyen denne vinteren. Vi skal sparke det hele i gang med en stor åpningsfest 2. desember.

 

Følg @wenorwegians_us på instagram for jevnlige oppdateringer.

 

Alle bilder av Dan Campbell

Få mer info på www.wenorwegians.us

Read more

We+Storm

We+Storm

Et samarbeid som har ligget i kortene i mange år; We+Storm er endelig en realitet! En sofistikert, ren kolleksjon for menn med et usammenlignbart fokus på detaljer og bærekraft. Vi har satt oss ned...

Read more
Møt designer Per Finne fra Voss

Møt designer Per Finne fra Voss

Har du tenkt på at det er mennesker som utformer dagligdagse, nyttige ting du bruker hver dag? At noen har tenkt og jobbet lenge med hvordan formen, funksjonen og materialet på disse tingene skal k...

Read more