Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Reisebrev fra Ailin og Alexis - We Norwegians Team USA!

Reisebrev fra Ailin og Alexis - We Norwegians Team USA!

Reisebrev fra Ailin og Alexis - We Norwegians Team USA!

Vi har lenge snakket om å ta noen bilder på de berømte Bonneville Salt Flats i Utah, siden vi åpnet butikken i Park City. Vi grep sjansen da Ailins venn fra California, Jason Hudson, tilbød seg å komme på besøk en tur og skyte noen bilder for oss. Jason har tatt kjempe flotte bilder for oss tidligere, og vi elsker de fine stemningene han klarer å få frem. De er veldig avslappede, naturlige og "no-fuss". En perfekt blanding av California-cool og Scandistyle. Se noen av bildene fra turen nedenfor, og les det lille reisebrevet fra vår partner, Alexis Paul Rice. 

bonneville-salt-flats-utah-usa-we-norwegians-photo-shoot

"Behind the scenes" bilder fra saltslettene. Alexis øverst til venstre, og Ailin nederst til høyre. Jentene våre i Park City, Utah.

Bonneville Salt Flats fotoshoot - 14. mars 2020

Av Alexis Rice

"Da vi kjørte ut til Bonneville Salt Flats, som ligger like utenfor Salt Lake City, for å gjøre We Norwegians sin fotoshoot, fikk vi en følelse av noe litt skummelt utenomjordisk, men likevel vakkert. Det ser ut som om man kjører på en isete innsjø dekket av lett snø. Det trosser all logikk. Men de øde forholdene skaper en vakker og fredelig isolasjon.

Bonneville Salt Flats er eldgamle rester av saltavsetninger fra Bonneville-sjøen som tidligere dekket en tredjedel av dagens Utah. Området er ekstremt flatt, skapt av vind og vann, og har en nesten perfekt parallell til jordens overflate, noe som gjør det mulig å se jordens krumning. Hver vinter flommer sletten over med et grunt lag av stillestående vann. I løpet av våren og sommeren fordamper vannet langsomt, mens vindene glatter overflaten til enorme, nesten perfekte, flate sletter. Wasatch-fjellene ruver i det fjerne, og sammen skaper de et skue som ikke ligner noe annet.

Vinden blåste for full effekt den dagen vi skulle ta bilder. Da vi begynte å pakke ut utstyret vårt, var det tydelig at vi kom til å møte på noen utfordringer. Fotografen, Jason Hudson (@thekellerwhale), prøvde å finne pauser i vindkastene, men naturkreftene var nådeløse. Vi prøvde å vente, men det gav seg ikke, så vi bestemte oss for å omfavne vinden og saltslettene. Og til slutt fikk vi tatt noen utrolige bilder!

Det virket som om lærdommen vi tok til oss med å omfavne vinden og naturen speilet våre kjerneverdier hos We Norwegians og vår kjærlighet for ull. Vi jobber hardt for fremskritt og utvikling i verden vi lever i, men til hvilken pris mot naturen? Noen ganger finner man fremgang ved å gå tilbake til det grunnleggende, tilbake til naturen."

bonneville-salt-flats-utah-usa-we-norwegians-blogg-postJessica Gornichec har på seg vår nye Soft Rib Racer Back Tank Top i sort, sammen med Foss Shorts i sort. Bennet Rigby har på seg Foss Tee i farge Domenica.

bonneville-salt-flats-utah-usa-we-norwegians-stripes

 Jessica har på seg Kaien Top i Bright White, sammen med Foss Shorts i Navy Blue.

bonneville-salt-flats-utah-sailor-stripes-we-norwegians

I bildet øverst til venstre, har Jessica på seg Foss Top i Bright White og Kyst Skirt i Navy Blue. Bennet har på seg Foss Detail Polo i farge Pearl Blue i midterste bildet, øverst. Øverst til høyre har Jessica på seg Holme Maxi Dress i farge Multi. På de nederste bildene, til høyre og venstre, har Bennet på seg Foss Tee, i farge Mare. På det nederste bildet i midten, har Jessica på seg Kaien Top og Bennet har på seg Kaien Tee

Read more

På tur til Stalheim - I Stalheim ull fra We Norwegians
Fjord Norway

På tur til Stalheim - I Stalheim ull fra We Norwegians

Den vakre utsikten utover Nærøydalen fra Stalheim Hotel har gjennom nesten 200  år vært et av høydepunktene i mange turisters Vestlandsreise. Tallrike malere og diktere har latt seg inspirere av de...

Read more
merino-ull-tencel-topp-dame

Har du sovet godt i natt?

Vi som jobber på We Norwegians bruker selvsagt klærne hele tiden - Også når vi sover!

Read more