Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Har du sovet godt i natt?

merino-ull-tencel-topp-dame

Har du sovet godt i natt?

Vi som jobber på We Norwegians bruker selvsagt klærne hele tiden - Også når vi sover!
-
Derfor kom det ikke som noen overraskelse at forskning viser at det er helsebringende fordeler ved å sove i sengetøy og madrasser laget av merinoull. Dette er ganske vanlig i Australia, til og med. 
Her i Norge er det riktignok mer vanlig å la spedbarn ligge på skinn av ull når de ligger i vogn, men vi voksne kan vel også få lov til å sove godt?
Da er det kanskje litt mer praktisk å ta på seg klær laget av merinoull.
Hvis du er interessert i å lese mer om søvn og merinoull, kan dere klikke på denne lenken her, som er en artikkel av Woolmark, varemerke for ullindustri som eies av australske Wool Innovation Limited. 
we-norwegians-merino-ull-tencel-sleep-wear
Ella har på seg en ny kvalitet for denne vår/sommer kolleksjonen, som heter Soft Rib. Det er en blanding av merinoull og Tencel, strikket som en myk ribbestrikk. (Kommer i flere modeller og farger). Sammen med den, har hun på seg Foss Shorts, som er laget av samme garn, men strikket som en single jersey.
-
-
I tillegg til søvnforskning, har man også sett at merinoull er en fordel for de som plages av eksem:
"A natural fibre, wool has a great story to tell, with its eco-credentials propelling the fibre into the health and wellbeing industries. Science is showing that wool bedding and sleepwear appear to promote a better night’s sleep, and medical studies reveal the wellbeing benefits of superfine Merino wool, particularly for eczema sufferers."
sov-godt-i-merino-ull-we-norwegians-blogg-post-1
Ella har på seg Foss t-skjorte kjole i en blanding av merinoull og Tencel. Dette er en modell vi har hatt med flere sesonger. Denne kjolen har jeg ALLTID med på ferie eller på hytta. Bruker den som strandkjole, til hverdags, ut på middag - Og som nattkjole! Kanskje det mest brukte plagget jeg har på sommeren.
we-norwegians-merino-ull-topp-lanolin
Vår Base One kvalitet er laget av 100% super fin merinoull. Dette er noe av det fineste vi har i vårt sortiment. De fleste som kjenner på disse plaggene, tror faktisk ikke at det er ull! Denne kvaliteten kan sammenlignes med å ha på seg et ekstra lag med hud, rett og slett. Må bare prøves! Iom at det er ren merinoull, og puster så godt, er dette en fantastisk kvalitet å ha på seg i stedet for bomulls t-skjorte når du sover.
we-norwegians-merino-ull-topp
Sov godt
Hilsen
Tove
Gründer/Designer
We Norwegians

Read more

Reisebrev fra Ailin og Alexis - We Norwegians Team USA!

Reisebrev fra Ailin og Alexis - We Norwegians Team USA!

Se bildene fra vår fotoshoot på de berømte Bonneville Salt Flats i Utah. We Norwegians Team USA pakket bilen og dro ut på de vindfulle slettene, sammen med fotograf Jason Hudson og modellene Jessic...

Read more
SOMMERIDYLL PÅ VOSSEVANGEN
Fjord Norway

SOMMERIDYLL PÅ VOSSEVANGEN

Du trenger ikke nødvendigvis kaste deg utenfor et stup i wing-suit eller rase nedover elva i kayak for å ha det kjekt på Voss! Det er veldig fint her, også for deg som foretrekker et litt roligere ...

Read more