Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: ISPO 2020 - Årets store sportsfest!

ISPO 2020 - Årets store sportsfest!
AkselLundSvindal

ISPO 2020 - Årets store sportsfest!

For alle oss som jobber i sportsbransjen, er ISPO München stedet å være, hvis du vil få med deg det siste nye innen sportsklær, gadgets og utstyr. We Norwegians har stilt ut på denne messen siden 2016, og det er absolutt her vi får vist merkevaren i full prakt. Her bygger vi vår skandinaviske, moderne hytte og viser frem neste års kolleksjon til innkjøpere fra fjern og nær. I tillegg til at vi ekspederer kunder, er det en strålende anledning til å treffe bransjefolk bak kulissene, treffe nye venner og drikke mengder av tysk øl!
We Norwegians Voss Black Merino clothing ski fashionWe Norwegians Fall Winter 2020 collection
Utstillingsdukkene er kledd opp med neste års kolleksjon, og stylet med ski fra Stereo Skis og skibriller fra Sweet Protection. Tusen takk for lånet!
Rene Vos Amalie Hegland Lauritzen We Norwegians Ispo
Vi hadde selvsagt med oss vår datter Amalie, champion i "Indoor Skydiving", som lager god stemning, god kaffe og er alltid i godt humør! 
Vi fant også vår perfekte herremodell,
størrelse Large, blant en av våre kunder, Rene Vos
Voss Fellesbryggeri Evanger Pølsefabrikk
I tradisjon tro, hadde vi servering av spekemat fra Evanger Pølsefabrikk, og øl fra Voss Fellesbryggeri. We Norwegians har sin opprinnelse fra Voss, som for nordmenn er mest kjent for Arne Hjeltnes og gamle mattradisjoner
- Spesielt "smalahove" og fårepølse. 
Vi var selvsagt innom våre gode venner og samarbeidspartnere på Südwolle for å se de siste utviklingene av spennende materialer! Alltid gøy og spennende å bli oppdatert på alt de gjør av "cutting edge" innenfor garn. 
Armani Exchange Ispo 2020I.S.T Japan Ispo 2020
Utstillingen til Armani Exchange er alltid et "must see" på ISPO VISION.
Ellers er det et stort utvalg av spennende selskaper å oppdage på denne messen, som den fantastiske garninstallasjonen til I.S.T.
Aksel Lund Svindal We Norwegians Ispo 2020
Ekstra stas var det å få besøk av vår gode venn og skihelt, Aksel Lund Svindal, som var på messen for å representere Sweet Protection og HEAD.
Inuikii Danilo Alessio Ispo 2020Inuikii We Norwegians Ispo 2020
Til slutt vil vi takke brødrene Danilo og Alessio fra det sveitsiske skomerket Inuikii, som startet firmaet sammen med sin mor i 2012. Vi ble kjent med hverandre på ISPO i fjor, og ble tilbudt å bruke de nydelige støvlene på vår utstilling.
Vi elsker dette merket, så vi ble kjempe glade for tilbudet. 
-
Nå gleder vi oss bare til neste år, og har allerede planer for ny messestand!
AUF WIEDERSEHEN!

 

Read more

Møt designer Per Finne fra Voss

Møt designer Per Finne fra Voss

Har du tenkt på at det er mennesker som utformer dagligdagse, nyttige ting du bruker hver dag? At noen har tenkt og jobbet lenge med hvordan formen, funksjonen og materialet på disse tingene skal k...

Read more
HILSEN FRA WE NORWEGIANS

HILSEN FRA WE NORWEGIANS

Kjære We Norwegians venner, Vi holder nettbutikken i drift som normalt, her i fra Voss, mens vi følger anbefalinger fra FHI og myndighetene.

Read more