Skip to content

Cart

Your cart is empty

Produksjon

Vi søker de beste ullgarnene fra Italia, og får plaggene våre produsert i Europa. Avgjørelsen om å arbeide i Europa bygger på flere faktorer; kortere transporttid, fleksibilitet i kvantum og nærhet til våre forhandlere. Den viktigste faktoren er likevel at vi ønsker å ha høy kvalitet i alle ledd av produksjonen, og ha kontroll på at de miljømessige aspektene av produksjonen er i henhold til våre standarder. Våre leverandører arbeider under EU sine lover og følger EU sine standarder. Dette sikrer høy grad av sosial ansvarlighet.

Våre leverandører har lang erfaring med tekstilproduksjon. De er typisk små, familiedrevne virksomheter og har velkjente, europeiske merker i sin portefølje. Ved å være åpne om hvordan vi driver vil vi vise kundene våre at vi er bevisste på bærekraftighet i produksjonen. Klesplagg er kostbare av flere grunner. En av dem er at de blir laget av ekte mennesker. Det er mennesker som farger, klipper og syr. Vi ønsker å synliggjøre at tekstilindustrien kan være lønnsom for alle involverte.

Lette merinoullplagg, signaturkvaliteten til We Norwegians, er laget av merinoull fra Australia og New Zealand. Ulla blir spunnet i Italia, strikket i Danmark og plaggene blir sydd i Polen. Produktene kan brukes året rundt.

Skjerflinjen til We Norwegians består av premium kvalitetsprodukter som blir laget av ull spunnet i Italia og vevd i en familiebedrift i Toscana. Dette er en fabrikk med lange tradisjoner, og faktisk tilbyr de fremdeles håndvevde tekstiler. De jobber sammen med en tekstilskole for å bevare og videreføre kunsten å veve for hånd. Dette er dedikere, stolte håndverkere som tar stort ansvar for sin håndverksarv.

 Det svenske firmaet NILORN, som har Bluesign-sertifisert sin bedrift og produkter, lager våre merkelapper og annet tilbehør.