Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ullgenser for mange anledninger på kalde dager

Ullgenser er helt klart et nødvendig plagg. Når den norske vinteren er på sitt kaldeste, er det ingenting som er bedre enn å ta på seg en ullgenser og lese en bok foran peisen. Det er verdt å vite at du ikke behøver å sitte foran peisen for å få fullt utbytte av en ullgenser. Den er en nødvendighet under både høst- og vinterjakka, og kan også brukes om sommeren når det er kjølige kvelder. Erfaringsmessig er det mange kvelder som avbrytes for tidlig når kulden kommer. Med en oversized ullgenser trenger ikke lystige kvelder å ta en tidlig slutt. Ullgenseren fungerer som et perfekt plagg å ta på seg!

 

Plagget for den motebevisste

Ullgenseren er også i motebildet for tiden. Har du en ullgenser er du garantert å følge moten. Du kommer langt med en ullgenser, jeans og et par sneakers. Dette antrekket vil fungere like bra på turer i skogen eller når du skal hygge deg ute med venner på byen. Dette er et allsidig plagg, og kommer i mange forskjellige design og farger. Uansett fordeler og muligheter - det viktigste for en ullgenser at den er varm. Det er dens fremste funksjon, og de lages i flere forskjellige ulltyper.

Finn den perfekte genser til deg

Vi har lang erfaring med å bruke merinoull. Det hele handler om pris og kvalitet. Ullgenseren går til det meste og kan kombineres akkurat slik du liker det. Her er det kun fantasien som stopper deg. Med det brede utvalget du finner her hos oss, er vi sikker på du finner den helt riktige genseren for deg.

 

Vi ønsker deg velkommen til vår å handle i vår nettbutikk!