Skip to content

Cart

Your cart is empty

Merinoull t-skjorte

Merinoull t-skjorte kan brukes alene eller med en genser over, og er svært behagelig mot kroppen da den puster godt. Merinoull er anerkjent for sin komfort og behagelighet, men også for sine praktiske egenskaper ved at den holder deg tørr og varm.

For deg som liker å trene, kan du trygt ha på deg merinoull t-skjorte når merinoull absorberer fuktighet og svette, i tillegg til at den er fantastisk myk og behagelige mot kroppen. Merinoull T- skjorte sitter tett på kroppen slik at man oppnår en god isolasjonseffekt.
Du får merinoull t- skjorte til både dame og herre.

Hos oss i We Norwegians finner du et rikelig utvalg av merinoull t-skjorter!

 Merinoull t-skjorte til dame
Merinoull t-skjorte til dame kan brukes alene eller som en feminin topp under blazer, eller til bukse og skjørt. Merinoull t-skjorten kan også brukes som et varmende underlag under andre klesplagg som for eksempel skjorter, bluser og gensere. Det er godt med noe som varmer under når det er kaldt.
Merinoull t-skjorte finnes i forskjellige farger og varianter.

Merinoull
Merinoull har en fibertykkelse på 28 micron og mindre. Ull fra vanlige norske sauer ligger på 32 micron. Er ulla finere enn 22 micron, er dette ull som har passert «kløgrensen». Du kan derfor trygt ha på deg slik ull rett på huden uten at den da vil klø. Merinoull t-skjorte et ypperlig plagg å ha innerst på kroppen, samtidig som du trygt kan bruke den som et helårsplagg.

Vask av merinoull
Merinoull trenger ikke vaskes så ofte, men svært enkel å vaske når du først
må. Du kan trygt benytte vaskemaskinen og ullprogram. Du bør også bruke et parfymefritt vaskemiddel som er beregnet til ull. Deretter tørker du plagget flatt.