Skip to content

Cart

Your cart is empty

Merinoull genser

Trenger du en myk, deilig og varm genser til kaldere dager, anbefales genser av merinoull. Merinoull kan brukes i alle temperaturer da stoffet puster svært godt, og har fibere som kan absorbere opptil 30% av sin egen fuktighet, slik at den fjernes fra kroppen.
Dersom du har en merinoull genser, vil du holde deg tørr og komfortabel,
uansett vær.

I vår nettbutikk finner du et rikelig utvalg av moderne og lekre merinoull gensere!

Den perfekte genseren for deg som er mye i aktivitet
Det mange ikke vet, er at en merinoull genser også kan bidra til å kjøle deg ned på varme dager. Merinoull har nemlig en temperatur regulerende egenskap som virker avkjølende på kroppen når du er i aktivitet. Dersom du blir svett og bruker merinoull, vil ulla fortsatt holde deg varm. Samtidig vil den tørke fort og lukte mindre. En merinoull genser trenger derfor ikke å vaskes så ofte og er derfor praktisk og ha med seg på tur og aktiviteter. For deg som er mye på tur, trenger du ikke ha med deg så mange plagg – kun de riktige!

Ullgenser i merinoull

Det er ikke bare praktisk med en ullgenser, men det er også en del av motebildet. Ullgenser i merinoull passer veldig godt på turer ute i skogen, når bladene faller på trærne. Eller når vinteren er på det kaldeste – når det er deilig å kunne kle på seg en varm genser som holder deg varm. Dersom det er mildere vær er vil genseren være varmeregulerende. En ullgenser i merinoull er et allsidig plagg, som finnes i utallige varianter og farger. Men det aller viktigste er at ullgenseren holder deg varm. Du kan også bruke genseren under andre klær for å holde deg varm. Merinoull er en veldig populær ullgenser. Har du en ullgenser går den til det meste du har i din garderobe, og kan kombineres akkurat slik du liker. Det er bare fantasien som setter grenser! En annen klar fordel med en genser i merinoull er at genseren ikke klør.

 


Hva er merinoull?
Merinoull kommer fra Merinosau. Sauen er spesielt egnet for ullproduksjon og har sin opprinnelse fra Spania, men som nå har størst utbredelse i Australia og på New Zealand. Merinoull blir brukt til produkter som undertøy, baby og barnetøy, og andre myke strikkeplagg som merino ullgenser. Merinoull brukes også som blandingsprodukter.

Merinoull og atopisk eksem
Har du barn med atopisk eksem, kan ullklær forverre eksemen. Bruker du klær av merinoull gir det ingen negative hudeffekter, og forskere har konkludert med at klær med merinoull bedrer alvorlighetsgraden av eksemen sammenlignet med standard klær.

Sjekk ut vårt utvalg av merinoull genser i vår nettbutikk!